Remove-it har en meget central beliggenhed på Strøget i Aarhus, kun 200 meter fra banegården, her har det lagt siden vi åbnede i 2016.

Med den sidste nye teknologi på markedet, kan vi fjerne din tatovering nemt og sikkert. Vi har stor erfaring da vi har over 3000 kunder og endnu flere behandlinger på bagen, dette er med til at sikre dig et trygt og sikkert behandlingsforløb – du er i trygge hænder hos os.

Der kan være mange årsager til en tatovering skal fjernes, vi går egentlig ikke op hvorfor du ønsker at få den fjernet. Vi går i stedet op i at det bliver gjort ordentligt under ordnede forhold, for at opnå det bedst mulige resultat. I nogle tilfælde skal tatoveringen ikke fjernes helt, men i stedet bare bleges, så man kan få et nyt motiv ovenpå. Dette kaldes et coverup. Ved at få tatoveringen bleget, bliver mulighederne for at få et nyt motiv større. Udover at fjerne tatoveringer, så fjerner vi også permanent makeup.

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation. Det er nemlig en nødvendighed for os, for at kunne komme med et estimeret bud på, hvor mange behandlinger den pågældende tatovering kræver. Når det kommer til tatoveringsfjernelse, er der nemlig mange medvirkende faktorer, der er afgørende. Vores topprioritet er at vores kunder er velinformeret, så du som kunde ved hvad du kan forvente undervejs dit behandlingsforløb. Det er muligt at starte behandlingsforløb op samme dag, som konsultationen foregår. Vil man hjem og tænke over det, skal man være meget velkommen til det.

Antallet af behandlinger variere meget når det kommer til fjernelse af tatoveringer. Nogle kan nøjes med 1 enkelt behandling hvor andre skal op og have omkring 10 behandlinger. Det kan være eksempelvis hvor god den pågældendes blodcirkulation er på det behandlede område, hvilken blæktype der er brugt, hvordan blækpigmentet ligger i huden og størrelsen på tatoveringen.

Imellem hver behandling, anbefaler vi at der som minimum er 6 ugers pause. Grunden til at der skal afholdes en pause imellem hver behandling er, at kroppen skal have tid til at nedbryde og udskille de blækpigmenter, som laseren har fragtmenteret. Des længere man kommer i forløbet, des længere bliver pausen imellem behandlingerne.

Et typisk behandlingsforløb kan vare fra seks måneder og op til et par år, afhængigt af hvad det ønskede resultat er. Nogle tatoveringer er ikke udført professionelt, der kan også være nogle blæktyper som ikke helt er så samarbejdsvillige og dette kan godt være problematisk i forhold til total tatoveringsfjernelse.

Remove-it benytter udelukkende den sidste nye laserteknologi, for at sikre det bedst mulige slutresultat. Man skal dog huske at tatoveringsfjernelse med laser, er et indgreb på huden, og der kan derfor være nogen kortvarige bivirkninger. Men med grundig vejledning omkring efterhandling, får kunder en informationsfolder om efterbehandling med hjem. Man er altid velkommen til at kontakte klinikken hvis der skulle opstå nogen spørgsmål.

Vi tilbyder behandlingsgaranti, som sikre at du som kunde ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret. Så hvis vi ved konsultationen siger at, din tatovering kræver 5 behandlinger, så ender du ikke med at betale for flere end 5 laserbehandlinger. Udover dette er alle vores forløb uden binding, så du kan stoppe lige når du vil, hvis det ønskes.

Vil du bestille tid til en uforpligtende samtale? Så book online eller ring til os på 26465064

Tjek vores FAQ hvis du har nogen spørgsmål eller læs omkring tatoveringsfjernelse