Carbon Peeling med diamantslibning

Carbon peeling er en laserbehandling, som ved hjælp af en medicinsk kulstofblanding dybderenser huden. Da behandlingen trænger dybt ned i huden, er det meget vigtigt, at huden er helt ren inden påbegyndelsen. Derfor udfører vi altid en diamantslibning inden selve carbon peelingen. Diamantslibningen eksfolierer og klargør huden, så kunden opnår det maksimale resultat.

Kulstofblandingen er et 100% naturprodukt og består af nogle meget små carbonpartikler, som kan trænge ind i selv de sværest tilgængelige steder. Behandlingen starter med afrensning af huden, hvorefter carboncremen påføres. Cremen, som blandt andet består mudder fra vulkansten, trænger dybt ned i huden og absorberer snavs og fedt helt inde i porerne. Allerede efter første behandling vil huden føles mere glat og se mere frisk og ensartet ud.

Laserstrålen aktiverer carboncremen, og derfor forsvinder kulstofblandingen løbende under behandlingen. Behandlingen vil forbedre hudens struktur og sundhed og vil desuden fjerne hudens oliererede lag, formindske porerne, forbedre akne og urenheder, blødgøre huden og udjævne fine rynker.

 

Behandlingen indeholder:

• Afrensning af huden

• Diamantslibning

• Påførelse af carboncreme

• Laserbehandling

• Ansigtsmaske

• Afsluttende ansigtscreme

Fordele ved carbon peeling

Behandlingstiden for en carbon peeling

For at opnå den maksimale peelingeffekt anbefaler vi ca. 3-4 behandlinger. Vi anbefaler desuden at få behandlinger med interval på 2-4 uger. Dog kan der ses et resultat allerede efter den første behandling.

Behandlingen er ganske smertefri.

Ud over den foryngende effekt, har carbon peeling en terapeutisk virkning, så det anbefales ofte i forbindelse med hudproblemer som akne, rosacea, etc. Denne form for foryngende og helbredende behandling er perfekt til folk i alle aldre og ved en bred vifte af hudproblemer.

Hos Remove-it udfører vi altid en diamantslibning inden hver carbon peeling, som forstærker resultatet. Kort efter diamantslibningen påbegyndes selve laserbehandlingen, hvorunder døde hudceller eksfolieres og eventuel inflammation eliminerers.

Ved at benytte denne metode til hudforyngelse opnåes en synlig effekt efter den første session, og huden vil fremstå glattere og mere elastisk. Bemærk, at virkningen af proceduren over tid kun vil forbedres. I modsætning til andre former for peeling, kan carbon peeling udføres på ethvert tidspunkt af året. Grundet diamantslibningen fraråder vi solbadning i ca. 14 dage efter behandlingen.

Kontakt os allerede i dag!

Hvis du har en tatovering, som du gerne vil have fjernet, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi aftaler et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan skræddersy det bedste forløb for dig, hvor dine forventninger er i højsædet.