Hos Remove-it kan du få fjernet din permanente makeup professionelt og sikkert. Vores personale er veluddannet og har flere års erfaring i at arbejde med huden. Vi har allerede hjulpet adskillige med at få fjernet deres uønskede permanente makeup. Skal vi også hjælpe dig?

Vi fjerner permanent makeup på både læber og alle typer bryn.

Ønsker du et mere naturligt look?

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få fjernet sin permanente makeup. Måske oplever du at din permanente makeup:

– er skæv eller asymmetrisk, og at brynene ikke passer sammen
– har mistet eller skiftet farve
– generelt er dårligt udført eller lavet med dårligt blæk

Eller måske ønsker du blot at få lavet nye bryn med nye, mere naturlige metoder.

Der er rigtig stor udvikling i skønhedsbranchen: især ved teknikkerne til PMU på bryn. Det, man kan lave nu, er så naturligt, at det kan være svært at skelne imellem det ægte og PMU, før man kommer helt tæt på. Hvis dit ønske er at få lavet noget nyt, behøver vi ikke fjerne de gamle bryn 100 %, da farven vil falme længe efter fjernelsen. Oftest kan man nøjes med blot at få dem nedtonet, så der kan laves nye bryn ovenpå. Hvor meget farven skal fjernes afhænger af klinikken, der skal lave den nye permanente makeup, og derfor er det en god ide at konsultere dem på forhånd.

Hvad skal jeg vide, inden jeg starter?

Ansigtshuden er følsom, og det kan derfor være et ømt sted at blive laserbehandlet. Derfor anbefaler Remove-it, at huden påføres NoPain® creme minimum 1 time inden behandlingsstart. Dette tilbyder Remove-it gratis til vores kunder. Cremen bør påføres i et tykt lag for at opnå optimal virkning, og området bør dækkes med folie for at opnå optimal effekt.

Det kan være en god ide at barbere eller trimme øjenbrynshårene inden behandlingen, da laseren også reagerer på hårenes pigment. Dette betyder, at der er risiko for, at laseren midlertidigt kan fjerne hårene eller hårenes farve. Dog vil brynene ikke være påvirkede af dette, når de nye hår efterfølgende vokser ud igen.

Efter behandlingen vil du opleve at det behandlede område vil hæve, og derfor er det en god ide at køle området med is et par gange om dagen, så længe huden er hævet. Husk dog at isen ikke bør have direkte kontakt med huden. Brug derfor gerne et viskestykke imellem isen og ansigtet. I klinikken kan du købe en creme, som vi anbefaler, at brynene smøres to gange dagligt med i perioden efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Antallet af behandlinger kan variere, da der findes en række faktorer, som kan afgøre processens længde. Disse er hvilken type blæk, der er blevet brugt, tætheden af blækket samt kundens helbred. Det kan være, at brynet er tegnet op flere gange, hvilket medfører en større mængde blæk, der skal fjernes. Dog er permanent makeup oftest lettere at fjerne end almindelige tatoveringer, og normalt kræver PMU maksimalt 6 behandlinger.

Vi anbefaler, at der går minimum 6 uger imellem behandlingerne i begyndelsen. Da farven løbende vil forsvinde, bør der holdes længere pauser imellem behandlingerne, jo længere man er i behandlingsforløbet. Disse pauser er nødvendige for hudens bearbejdelsesproces, da kroppen har brug for tid til at nedbryde de pigmenter, der er blevet fragmenteret af den skånsomme laser.

Pris for fjernelse af permanent makeup er 750 kr. pr. behandling, og den indledende konsultation er gratis.