Remove-it

Mit navn er Jesper, og jeg ejer Remove-it. Ideen bag Remove-it var først og fremmest at hjælpe kunder med at få fjernet deres uønskede tatoveringer. Personligt har jeg en stor passion for tatoveringer, og jeg har arbejdet i tattoobranchen i 10 år. Derudover har jeg arbejdet med fjernelse af tatoveringer i 5 år, og jeg har selv fået fjernet mange af mine mange tatoveringer, så jeg ved, at det kan være en stor beslutning. Nogen af dem er fjernet 100%, og andre er bare blevet bleget, så et coverup var muligt. Min interesse samt store erfaring inden for dette felt gav mig lyst til at starte Remove-it for at skabe den bedst mulige oplevelse for mine kunder.

Grundet min store interesse for tatoveringer i alle afskygninger er det vigtigt for mig at give alle kunder en god oplevelse. Udover at have startet virksomheden udfører jeg derfor også selv både konsultationer inden hvert forløb samt selve laserbehandlinger af tatoveringerne.

Min vision er at give de bedste resultater til de bedste priser, og sammen kan vi tilrettelægge det mest passende forløb for dig og dine ønsker. Det er en fantastisk følelse for mig at hjælpe mine kunder, for jeg har prøvet på egen krop at gå rundt med nogle tatoveringer, som jeg har fortrudt.

Vi tilbyder både laserbehandlinger til fjernelse af tatoveringer samt lysning af dem. Efter du har fået lysnet din tatovering hos Remove-it, er det desuden muligt at få et godt tilbud på et coverup igennem os, da vi samarbejder med dygtige tatovører. Hvis du er interesseret i at få et godt tilbud herigennem, er du velkommen til at kontakte os.

Betaling foregår via MobilePay på:
Aarhus: 75800
Aalborg: 106699