De bedste priser og behandlinger

Priserne hos Remove-it er individuelle, ligesom størrelsen på en arm er individuel fra person til person, det er derfor cirka priser. Men hvad koster det?

Tatoveringer kan variere i både størrelse, farve, mængde af blæk, fremgangsmåde og placering på kroppen, og alle disse faktorer kan spille ind, når tatoveringerne skal fjernes. Det nødvendige antal af behandlinger kan derfor variere fra kunde til kunde. For at sikre at alle vores kunder modtager den rette behandling, bliver hvert forløb tilpasset hver kundes behov, så du er sikker på at få den mest skånsomme og effektive behandling til dine behov.

Ved behandlingsforløbets start vurderer vi, hvor mange behandlinger din tatovering kræver, for at det ønskede resultat opnåes. Hvis din tatovering kræver flere behandlinger end vores estimat, er de efterfølgende uden beregning. Dette kalder vi behandlingsgaranti.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan tilrettelægge et behandlingsforløb for dig.

De oplyste priser er pr. behandling. Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal til for at fjerne en tatovering, for at vurdere antallet af behandlinger kræves det at vi ser tatoveringen rigtigt først. Af den årsag tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation. Book tid her.

Ingen binding

Hos Remove-it har vi naturligvis ingen binding, og du skal ikke underskrive en kontrakt om et specifikt antal behandlinger inden forløbets begyndelse.

Det er vigtigt for os hos Remove-it, at alle vores kunder er tilfredse med deres behandling. Sammen kan vi finde det bedste forløb for dig, og hvis du er tilfreds efter eksempelvis to behandlinger, bliver du selvfølgelig ikke bundet til at betale for flere.

Du slipper derfor for at betale overpris samt andre tillæg i forbindelse med din tattoofjernelse.

Ved tidsbestilling vil der blive pålagt et depositum som variere efter tatoveringens størrelse. Aflysning af tid skal ske senest 24 timer inden aftalens begyndelse. Ved udeblivelse mister man sit depositum.

Betaling foregår via MobilePay på:
Aarhus: 75800
Aalborg: 106699