Tatoveringsfjernelse med laser

Hos Remove-it er det vigtigt for os, at du får et skræddersyet forløb, der matcher de ønsker og behov, som du har for fjernelsen af din tatovering. Derfor indleder vi alle forløb med en gratis og uforpligtende konsultation. Det er individuelt hvor mange behandlinger, det kræver for at fjerne en tatovering, for der er mange faktorer, som spiller en rolle. Det kan være ting som:

  • Hvor på kroppen tatoveringen sidder
  • Hvor meget pigment/blæk, tatoveringen indeholder
  • Er tatoveringen lavet af en professionel eller en amatør
  • Er der dannet arvæv i huden, efter tatoveringen er blevet lavet
  • Hvor gammel tatoveringen er
  • Hvordan tætheden af blækket er i huden
  • Hvor godt din krop kan udskille pigmenterne

Book tid online til en uforpligtende konsultation, og lad os komme med en professionel vurdering af, hvad der skal til for at fjerne din tatovering.

Skygger i en tatovering (også kaldet shading) er det, der forsvinder lettest efter laserbehandling, fordi tætheden af blækket ikke er så stor og fordi, at der er mindre traume i huden. Linjer, som er lavet med den runde nål (også kaldet ”lineren”), vil normalt forsvinde langsommere end skygger, fordi mængden af blæk af større, og denne tatoveringstype vil som regel også ligge dybere. Massive tatoveringer kan godt kræve et par behandlinger, før man kan se fremskridt, idet der skal fjernes en stor del af pigmentet i tatoveringen, inden hudens egen farve kan ses bagved.

Hvordan fjerner laseren tatoveringen?

Laseren fragmenterer blækpigmenterne til mikroskopiske partikler. Efter behandlingen bearbejder kroppen de nedbrudte blækpigmenter, så udskillelsesprocessen kan begynde. Dette foregår igennem lymfesystemet og de hvide blodlegemer, hvor pigmenterne bliver udskilt ligesom alle andre affaldsstoffer i kroppen. Først når denne proces er overstået, er tatoveringen klar til en ny laserbehandling, hvorefter processen starter på ny. I starten tager denne proces typisk 4-6 uger, og jo længere man kommer i forløbet, jo længere tid skal der gå imellem behandlingerne. Da de resterende blækpigmenter kan være besværlige at nedbryde, kræver det længere tid imellem behandlingerne. Når tatoveringen er ved at være fjernet, kan det derfor ikke svare sig at behandle med kun 6 uger mellemrum som i begyndelsen af forløbet. Kroppen kan have behov for mere tid til at nedbryde tatoveringen, og at laserbehandle hyppigt vil ikke fremskynde processen. Der er ikke nogen fastlagt procedure ved fjernelse af tatoveringer, for alle kroppe og tatoveringer er individuelle. Det hele er derfor en vurderingssag for vores erfarne personale, der kan bedømme tidshorisonten fra behandling til behandling ud fra din udvikling, for vi vil ikke lade dig betale for en masse unødige behandlinger. Det er langt vigtigere for os at have glade kunder, og vores mål er at skabe gode resultater. Du er i trygge hænder hos Remove-it.

Vidste du, at der foregår en helingsproces i den første måned, efter at tatoveringen bliver lavet, hvor der dannes sår, som heler og falder af? Som resultat bliver tatoveringen faktisk lidt lysere end den dag, hvor tatoveringen blev lavet. Rent teknisk sker der det, at omkring halvdelen af den mængde blæk, som tatovøren ligger i huden, bliver nedbrudt på den første måned. Denne proces kan sammenlignes med tatoveringsfjernelse. Med laserbehandling skal der muligvis gå 1-3 år, før at de sidste blækpigmenter er ude af kroppen, og komplet tatoveringsfjernelse er opnået.

Er det farligt at få laserbehandlet tatovering?

Laseren reagerer udelukkende på blækket og ikke på huden, og man kan derfor garantere minimal påvirkning af huden. Det er dog vigtigt at huske på, at det er et indgreb i huden, og derfor er der risiko for bivirkninger. Efter en behandling er der rødme og hævelse på området, og eftersom at laseren ikke reagerer på selve huden, vil der kun opstå hævelse på de steder, hvor blækpigmenterne er. I nogle tilfælde vil en laserbehandling frigøre histamin, som kan resultere i kløe på det laserbehandlede område. Dette kan modvirkes ved at tage en Benadryl eller anden antihistamin. Følg anvisningerne på pakken. Andre bivirkninger kan være blister, og hvis disse forekommer, er det vigtigt at lade dem være og ikke pille i dem, da dette kan give arvæv. Du kan pakke dem ind i bandage for at sikre, at der ikke går hul i dem. Hvis der alligevel går hul på en blist, bør man smøre den med fugtgivende gel.

Remove-it har mange års erfaring med tatoveringsfjernelse og kan også hjælpe med fjernelse af netop din tatovering.

Mange danskere går rundt med tatoveringer på kroppen, men en stor del af dem er ikke helt tilfredse med deres tatovering og går derfor med tanker om at få foretaget tatoveringsfjernelse af professionelle. Årsagerne til en sådan beslutning kan være mange. Det kan måske være, at motivet ikke afspejler din personlighed mere, eller også blev resultatet bare ikke, som du havde forventet. Der kan være mange grunde til, hvorfor du ønsker at få fjernet din tatovering, men fælles for dem alle er dog, at vi hos Remove-it kan hjælpe dig med at få din tatovering fjernet med effektiv laserbehandling. Vi går ikke op i hvorfor den skal væk, men til gengæld går vi op i, at du får et flot og tilfredsstillende resultat, når vi er færdige.

Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.

Effektiv tatoveringsfjernelse af uddannede behandlere i både Aalborg og Aarhus

Hos Remove-it kan vi hjælpe dig af med din tatovering professionelt og effektivt. Vores behandlere er uddannede og certificerede, og vores mange års erfaring med tatoveringsfjernelse gør, at vi kan hjælpe dig med enhver tatovering uafhængigt af pigment eller størrelse. Har du lyst til at vide mere om priserne på fjernelsen af din tatovering, kan du gå til vores priskategorier her, for at se prisen pr. behandling.

Lysning eller permanent tatoveringsfjernelse?

Hos Remove-it har du mulighed for at få flere typer af behandlinger med laser. Vi kan lysne din nuværende tatovering med henblik på et coverup, og vi kan selvfølgelig også blot fjerne tatoveringen.

Hvis du er i gang med en komplet tatoveringsfjernelse, er du ikke bundet til hele forløbet. Hvis du undervejs finder ud af, at du hellere vil have lysnet din tatovering og få lavet et coverup i stedet, ændrer vi blot i forløbet. Du er ikke bundet til et bestemt antal behandlinger hos Remove-it. Det er nemlig vigtigt for os, at du får det resultat, du ønsker dig – selvom dit ønske ændrer sig undervejs. Vi er til rådighed under hele dit forløb til rådgivning omkring dine muligheder.

Eksempel på fjernelse af tatovering på finger

Kontakt os allerede i dag!

Hvis du har en tatovering, som du gerne vil have fjernet, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi aftaler et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan skræddersy det bedste forløb for dig, hvor dine forventninger er i højsædet.