Remove-it startede i Aarhus, hvor vores kundebase består af over 3000 glade kunder og mange flere behandlinger. Siden da har vi udvidet med en klinik i Aalborg, så vi kan være tættere på vores kunder i Nordjylland. Vi har stor erfaring inden for tatoveringsfjernelse, og du er derfor sikret et trygt og effektivt forløb hos os. Forløbet kan tilpasses dit behov, så du kan vælge enten at fjerne tatoveringen helt eller blot få den lysnet, så den er klar til at få lavet et coverup. Et coverup er at få lavet et nyt motiv ovenpå det gamle, og ved at få den bleget inden, så giver man tatovøren flere muligheder, når tatoveringen er mindre massiv i farven. Udover at fjerne tatoveringer, så tilbyder vi også fjernelse af permanent makeup (PMU).

Der kan være mange grunde til at få fjernet en tatovering, og hvis man er træt af den, så skal man gøre noget ved det. Nogle af de mest almindelige årsager til at starte et behandlingsforløb kan være at:

  • Du ikke længere kan identificere dig med den tatovering, du fik lavet, og at du er blevet træt af den. Du fanger dig selv i at gå og skjule den, så andre ikke skal se den.
  • Du ønsker at få lavet et coverup, der skal laves et nyt motiv ovenpå for at dække det gamle motiv. Mulighederne for dette vil forøges ved at få bleget det gamle motiv.
  • Udfaldet af din tatovering ikke blev helt, som du havde forventet.

Det er ikke relevant for os, hvad grunden er til, at du ønsker at få din tatovering fjernet. Vi går derimod op i, at det bliver gjort ordentligt under ordnede forhold.

Vi tilbyder altid en gratis, og uforpligtende konsultation, før behandlingsforløbet påbegyndes. Dette tilbyder vi for at se tatoveringen, hvilket er nødvendigt for at komme med et estimeret bud på, hvor mange behandlinger der skal til for at fjerne eller lysne netop din tatovering. Her vil du samtidig blive informeret om prisen pr. behandling. Når det angår tatoveringsfjernelse, er der nemlig mange medvirkende faktorer, som spiller en rolle. Det er derfor meget vigtigt for os, at du som kunde er velinformeret, så du ved præcist, hvad du kan forvente under dit behandlingsforløb. Under denne konsultation vil det også være muligt at få besvaret eventuelle spørgsmål, du må have.

Det varierer meget hvor mange behandlinger, der kræves, når det kommer til fjernelse af tatoveringer. De kan kræve alt fra 2-10 behandlinger, og grunden til at det kan variere så meget, er der flere årsager til. Det kan eksempelvis være kroppens blodcirkulation i det behandlede område, hvilken blæktype der er brugt, hvor dybt tatoveringen ligger, og hvor stor tætheden i tatoveringen er.

Er dit ønske bare et coverup, altså at få lavet et nyt motiv oven på dit gamle, behøver vi ikke at fjerne din gamle tatovering helt. Det er derfor ikke nødvendigt med så mange behandlinger, som hvis totalfjernelse var målet. Ved at få den lysnet først giver du din tatovør optimale betingelser for at lave det nye motiv. Tatovøren får simpelthen flere mulighed ved en lys og faded tatovering, kontra hvis den var helt mørk, da det nye motiv skulle være meget mørkt for at kunne dække det gamle.

Imellem hver behandling, anbefaler vi hos Remove-it, at der skal holdes en pause på minimum 6 uger. Pausen afholdes for at give kroppen tid til at udskille de blækpigmenter, som laseren har fragtmenteret. Des længere man kommer i forløbet, des længere vil denne pause blive. 

Et typisk behandlingsforløb vil vare fra seks måneder til et par år afhængigt af, hvad det ønskede resultat er. Det er desværre ikke alle tatoveringer, som kan fjernes totalt. Nogle tatoveringer er ikke udført professionelt, og dette kan godt være en problematisk forudsætning i forhold til total tattoofjernelse.

Hos Remove-it benytter vi os udelukkende af den sidste nye og bedste laserteknologi for at sikre det bedst mulige resultat. Dog er det stadig et indgreb på huden, og der kan derfor være nogen kortvarige bivirkninger i form af rødme og hævelse, og i værste tilfælde kan man opleve blister. Derfor ligger vi stor vægt på, at sørge for vores kunder er blevet velinformeret angående efterbehandling. Efter den grundige vejledning omkring efterbehandling får kunden en informationsfolder om efterbehandling med hjem. Man kan også købe creme til efterbehandling i klinikken.

Behandlingsgaranti

Betyder, at du som kunde ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret, at tatoveringen kræver ved konsultationen. Så hvis vi siger, at der kun kræves 5 behandlinger, og den reelt får brug for 7, betaler vi for din 6. og 7. behandling.

Derudover er alle vores forløb uden binding, så du ikke skal betale for hele behandlingsforløbet på én gang men i stedet kun fra behandling til behandling.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fjerner laseren min tatovering?

Den effektive laser rammer tatoveringen og fragmenterer blækket til mikroskopiske partikler. Man kan sammenligne det lidt med at blækket er en sten, som knuses til sandkorn. Herefter begynder kroppens celler at nedbryde det, så de hvide blodlegemer kan transportere det til lymfesystemet, hvor det udskilles ligesom alle andre affaldsstoffer i kroppen. Denne proces foregår over lang tid, og dette er årsagen til pausen på minimum 6 uger.

Hvordan føles det at få fjernet en tatovering?

Det er meget individuelt, hvordan kunder opfatter oplevelsen. Nogen synes, at det er tilsvarende at få lavet en tatovering. Ved udførelsen af tatoveringen kan følelsen variere meget efter placeringen på kroppen, og det samme er tilfældet ved tatoveringsfjernelse. Det er vigtigt at huske, at laserbehandlingen tager væsentlig kortere tid end udførelsen af tatoveringen.

Er man nervøs for behandlingen, anbefaler vi at bruge NoPain creme, som skal smøres på en time inden behandlingen. Som navnet antyder, kan dette hjælpe med at holde behandlingen så behagelig som muligt.

Vil du bestille tid til en uforpligtende samtale? Så ring til os i dag på 26465064

Ønsker du at vide mere, så kan du kontakte os på følgende via vores mail Info@removeit.dk eller på hjemmesiden www.removeit.dk.